Katrien T'Jonck

Katrien T'Jonck

Katrien T'Jonck

Tijdens het eerste deel van haar loopbaan heeft Katrien binnen de IT-wereld ingestaan voor werving en selectie, opvolgen en begeleiden van medewerkers en trainingsbeleid. 

Vanuit een groot hart om mensen te willen ondersteunen, zowel op werk- als op privévlak heeft ze verschillende opleidingen gevolgd zoals de 2-jarige basisopleiding lichaamsgerichte therapie bij Bodymind waar ze vertrouwd geraakte met o.a. NRT, psychodrama, gestalt, karakteranalyse, bio-energetica, emotioneel lichaamswerk. 

Tijdens de 3-jarige counseloropleiding (FMS) heeft Katrien een vernieuwingsproject binnen het onderwijs begeleid waarbij ze vanuit eigen ervaring meer zicht kreeg  op leiding geven in organisaties vanuit de Gestaltvisie.  Daarna volgde ze nog de laatste 2 jaren van de opleiding Gestalttherapie aan het IVC.

Katrien werkt als freelance-medewerker van het IVC voor de bedrijfstrainingen in het Nederlands en in het Frans en werkt als zelfstandige therapeut in Vlezenbeek.

Gestaltcounselor (FMS), Human Resources Management (EHSAL), basisopleiding lichaamsgerichte therapie (BodyMind), Gestalt Therapeut (IVC),Gestalt Practitioner in Organizations (GPO).