Karen Poisson

Karen Poisson

Karen Poisson (°1956) behaalde haar diploma maatschappelijk werk aan het Hoger Instituut voor Maatschappelijk en Cultureel Werk te Brussel. Zij werkte vele jaren als maatschappelijk werker in een OCMW en in de thuiszorg.

Zij volgde talrijke PRH-cursussen rond persoonlijkheidsvorming en engageerde zich in verschillende vormen van energetisch en emotioneel lichaamswerk bij Vlaamse trainingscentra en volkshogescholen.

Van 2001 tot 2005 volgde ze de Gestaltherapieopleiding bij I.V.C.

Vanaf 2004 was zij werkzaam als psychotherapeute in een Dienst Geestelijke Gezondheidszorg. Sedert 2008 heeft zij een beroepspraktijk bij zich thuis, waar naast gesprekken ook massage gegeven wordt.

Karen volgde reeds voor de therapieopleiding  massage jaartrainingen: holistische massage, aromatische massage, massagetherapie, chakra- en metamorfosemassage, ... Geleidelijk aan kwam de klemtoon van haar praktijk meer op massage te liggen.

Karen is erkend masseur, aangesloten bij de Belgische Massage Federatie. Ze geeft relaxerende, aromatische en energetische massages en werkt samen met verschillende psychotherapeuten en hulpverleners.

Samen met haar echtgenoot Hilaire Dolfeyn geeft ze massageweekends als trainer bij het I.V.C..