Jean Verstraete

Jean Verstraete

Jean Verstraete studeerde af als orthopedagoog aan de Ugent. Daarna volgde hij de eerste cyclus van de lichaamsgerichte psychotherapie bij Bodymind in Nederland en vervolledigde hij de opleiding tot gestalttherapeut aan het Institut Belge de Gestalt in Brussel. Verder volgde hij diverse bijscholingen, workshops door verscheidene (gestalt)therapeuten in Europa oa bij Jean-Marie Robine, Jack Painter, Georges Wollants, Riane Malfait, André Lamy e.a.

Hij heeft ongeveer 30 jaar ervaring in de bedrijfswereld in gevarieerde leidinggevende functies vnl. in het leiden van overnames, integreren van bedrijfsculturen en het uittekenen en concreet realiseren van vernieuwende visies. Hij heeft daarnaast sedert 10 jaar zijn zelfstandige praktijk als gestalttherapeut in Sint-Pieter-Leeuw.

Jean werkt ook als free-lance trainer binnen het aanbod van de bio-energeticacursussen als co-trainer van Riane Malfait (sedert ruim 15 jaar) en voor de vrije inschrijvingen voor particulieren.

Ziekenhuis- en psychiatrische verpleegkunde, Voortgezette Training Leidinggeven, opl. Palliatieve Zorgen, gestalttherapeut, opleiding contextuele therapie, opleiding Mindfulness based stress reduction.