title lines
biografie van

Bert Stienaers

Bert Stienaers is zelfstandig trainer en coach bij Vice Versa. Hij volgde de opleiding Gestalttherapie waardoor zijn goesting om met volwassenen te werken vorm kreeg. Bert werkte 10 jaar voor Outward Bound. Vanuit die achtergond werkte hij in het eerste jaar GTO mee aan de opleiding. Verder werkte Bert voor het  IVC mee in de OPEC en in de Zomerstroming.

In 2002 startte hij zijn eigen bedrijf Vice Versa waar hij werkt binnen organisaties rond de thema’s persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.

Sinds Bert in 2009 kennismaakte met Geweldloze Communicatie (Marshall Rosenberg) werd deze werkwijze en levensfilosofie zijn rode draad doorheen zijn werk. In 2013 volgde hij een jaaropleiding in Nederland bij Yoram Mosenson.

Verder volgde hij nog een opleiding Procesadvies bij Vizo (nu Vlao). Bert is lid van de EAGT.

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.