title lines
biografie van

Nancy Amendt-Lyon

Nancy Amendt-Lyon, geboren in New York, studeerde psychologie in Amerika, Zwitserland en Oostenrijk en is gestalttherapeutisch en psychoanalytisch geschoold. Sinds 1978 heeft ze haar eigen praktijk waarbij ze zowel met individuen, koppels en groepen werkt. Ook heeft ze jarenlange ervaring in het trainen van gestalttherapeuten en – supervisors.

Ze is gastdocent bij het Tsjechisch gestaltinstituut en Istituto Internazionale di Psicopatologia e Psicoterapia della Gestalt in Turijn.
Nancy Amendt-Lyon is verantwoordelijk voor de redactie van Timeless Experience: Laura Perls’s Unpublished Notebooks and Literary Texts 1946-1985 en mede-redacteur samen met Spagnuolo Lobb van Creative License: The Art of Gestalt Therapy.

Ze is lid van de Österreichischen Vereinigung für Gestalttherapie (ÖVG) en de European Association for Gestalt Therapy (EAGT).

Meer info over Nancy Amendt-Lyon vind je terug op: http://www.amendt-lyon-gestalttherapie.at/en

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.