title lines
biografie van

Nans De Greef

Nans De Greef werd opgeleid tot gestalttherapeute bij het IVC en volgde er eveneens de Voortgezette Training voor het Leiden van Groepen (VTLG). Ze is klinisch psychologe en industrieel ingenieur electro-mechanica (energie- en productietechnieken).

Ze werkt bij het IVC als free-lance trainer binnen het aanbod voor bedrijven. Verder werkt zij sinds 6 jaar (deeltijds) in de hulpverlening voor volwassenen met ADHD en hun omgeving. Ze heeft een zelfstandige praktijk als gestalttherapeute in Zemst.

Nans is geregistreerd als erkend psycholoog bij de Psychologen Commissie  en eveneens NVAGT / EAGT erkend gestalttherapeut.

Lic. Klinische Psychologie, Ind. Ingenieur Electro-Mechanica, gestalttherapeut, Voortgezette Training Leidinggeven, GPB-opleiding, Opleiding persoonlijke educatie en creativiteit, erkend psycholoog, vormingsmedewerker bij centrum ZitStil.

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.