title lines

Ivc voor organisaties

Trainingen op maat

Onze expertise helpt je vooruit

Wil je graag de gestaltvisie toepassen in je organisatie of onderneming? Onze trainers kijken naar de volledige context en houden daarbij rekening met de cultuur, de geschiedenis, de medewerkers en de onderlinge relaties binnen het bedrijf. Door deze aanpak bevorderen we de groei van medewerkers en de organisatie.

media collage lines
Image
Image

Wij kunnen steeds bij IVC terecht voor zeer bruikbaar advies over leadership en het helpen ontwikkelen van leiderschapsskills.

Ciska Soete

HR Officer & Recruiter, Solystic Belgium Branch

Geniet van de voordelen van

De KMO portefeuille

Wij zijn erkend voor het gebruik van de kmo-portefeuille onder het erkenningsnummer: DV. O105419.

Indien je organisatie aan alle voorwaarden voldoet, komt de Vlaamse overheid tussen in de opleidingsprijs. Deze subsidie omvat maximum 30 % van de kostprijs voor kleine ondernemingen en 20 % van de kostprijs voor middelgrote ondernemingen.

Let op: de kmo-portefeuille moet ten laatste 2 weken na startdatum aangevraagd worden.

Wegens de vernieuwde voorwaarden omtrent het gebruik van de kmo-portefeuille neem je best vooraf contact op met het secretariaat of de opleiding in aanmerking komt voor de subsidie. 

Image

Download ons e-book

Een kompas voor de Gestalt Practitioner in Organisations is een visietekst over consultants die vanuit de gestaltvisie in organisaties werken. Wil je alles lezen over deze procesgerichte benadering?