title lines

IVC voor

Particulieren

Geef jezelf de kans om je te ontwikkelen en te groeien tijdens één van onze gestaltgroepen. Zou je graag creatiever en flexibeler willen omgaan met uitdagingen in je leven? Of ben je op zoek naar meer diepgang in je relaties met anderen? IVC biedt een antwoord op al je vragen en geeft je de kans om jezelf beter te leren kennen.

Image

Wat maakt IVC zo uniek?

Image

Gestaltvisie

IVC werkt vanuit de gestaltvisie en helpt het potentieel van individuen te versterken. Dit doen we door te focussen op groei en te kijken naar de omgeving, relaties en communicatie.

Image

Praktijkgericht 

IVC heeft een hands-on mentaliteit. De trainingen zijn ervaringsgericht en procesmatig. Daarnaast besteden we veel aandacht aan praktijkoefening en theoretische duiding. 

Image

Ervaring

Al onze IVC-trainers zijn ervaren en deskundig. Ze volgden een uitgebreid opleidingstraject binnen IVC en beschikken over de nodige erkenningen binnen hun werkdomein.

Nog altijd kijk ik dankbaar terug op de jarenlange samenwerking met IVC, zowel in de Gestaltstaf als in de Raad van Beheer. De Gestaltstaf was voor mij een voortdurende leerschool.

Georges Lambrecht

Voormalig trainer en staflid gestaltpsychotherapieopleiding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van onze activiteiten.

CAPTCHA