title lines

IVC voor

Hulpverleners

Ben je (gestalt) pscyhotherapeut of hulpverlener en zou je je graag bijscholen? Of wil je gestaltpsychotherapeut of gestaltcounselor worden? Dan kan je bij IVC terecht voor een ruim aanbod aan workshops en opleidingen. Via onze modules en langdurige opleidingen ontwikkel je de nodige vaardigheden.

Image

Wat maakt IVC zo uniek?

Image

Onze visie

IVC helpt het potentieel van individuen en organisaties te versterken via trainingen op maat, intervisies, supervisies en individuele coaching. Dit doen we door te focussen op groei en te kijken naar de omgeving, relaties en communicatie.

Image

Praktijkgericht 

IVC heeft een hands-on mentaliteit. De trainingen zijn ervaringsgericht en procesmatig. Daarnaast besteden we veel aandacht aan praktijkoefening en theoretische duiding. 

Image

Ervaring

Al onze IVC-trainers zijn ervaren en deskundig. Ze volgden een uitgebreid opleidingstraject binnen IVC en beschikken over de nodige erkenningen binnen hun werkdomein.

Ik heb het IVC steeds ervaren als een zeer kwalitatief opleidingsinstituut met warme en betrokken medewerkers die elk hun specifieke kwaliteiten en kennis in de opleiding binnen brachten.

Joris Dieleman

Gestaltpsychotherapaut en coach, oprichter www.vindeentherapeut.be en www.vind-een-coach.be.

Geniet van de voordelen van

De KMO portefeuille

Wij zijn erkend voor het gebruik van de kmo-portefeuille onder het erkenningsnummer: DV. O105419.

Indien je organisatie aan alle voorwaarden voldoet, komt de Vlaamse overheid tussen in de opleidingsprijs. Deze subsidie omvat maximum 30 % van de kostprijs voor kleine ondernemingen en 20 % van de kostprijs voor middelgrote ondernemingen.

Let op: de kmo-portefeuille moet ten laatste 2 weken na startdatum aangevraagd worden.

Wegens de vernieuwde voorwaarden omtrent het gebruik van de kmo-portefeuille neem je best vooraf contact op met het secretariaat of de opleiding in aanmerking komt voor de subsidie. 

Image

Download ons e-book

Een kompas voor de Gestalt Practitioner in Organisations is een visietekst over consultants die vanuit de gestaltvisie in organisaties werken. Wil je alles lezen over deze procesgerichte benadering?