Gedreven team

Medewerkers en trainers

IVC legt zich volledig toe op de gestaltvisie. Met deze visie zetten we jou als persoon centraal en helpen we jou bij je groeiproces. Daarvoor kan je rekenen op ons ervaren en enthousiast team. Zij zetten zich dagelijks ten volle in en helpen je waar nodig.

Een actief netwerk

Begeleiders

Om je een uitgebreid aanbod te bieden van opleidingen, trainingen en modules schakelen we de expertise in van heel wat begeleiders. Zij hebben zich grondig verdiept in de gestaltvisie, hebben diepgaande kennis en ervaring over verschillende thema’s en kunnen je de nodige begeleiding verlenen.

Samen bereiken we de vooropgestelde doelen en gaan we richting zelfrealisatie en groei.

title lines

Spontane sollicitatie 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk? Wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie?  En heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Image

Download ons e-book

Een kompas voor de Gestalt Practitioner in Organisations is een visietekst over consultants die vanuit de gestaltvisie in organisaties werken. Wil je alles lezen over deze procesgerichte benadering?