title lines
biografie van

Christine Stevens

Christine Stevens is gestalttherapeut, supervisor, internationaal trainer en schrijver. Ze was jarenlang trainer aan het aan het gestaltinstituur in Slovenië (GITA).

Ze is geïnteresseerd in het gebruik van creatieve methoden in supervisie, en experimentele materialen, zoals zandbak, klei en andere materialen die voorhanden zijn.

Christine is ook redacteur van The British Gestalt Journal.

Als faculteitslid van het doctoraat in psychotherapieprogramma's aan het Metanoia Instituut is ze gespecialiseerd in onderzoeksmethodes. Ze is lid van de EAGT Research Committee.

Als directeur van The Clay Studio in Nottingham houdt ze zich bezig met maatschappelijk engagement op kunstbasis. Ze is vooral geïnteresseerd in interdisciplinaire samenwerking en  kunstzinnige praktijk en onderzoek in psychotherapie.

Christine is mede-auteur van Making Research Matter:

"Making Research Matter is an original contribution to the growing field of work-based learning with a focus on research aimed at developing the practice of counselling and psychotherapy addressing the practice-research gap. Stephen Goss, Christine Stevens and their contributors explore the links between research and professional practice and show how this can impact on practice to make a genuine, demonstrable contribution to the development of therapeutic services, good practice and the understanding of psychological and social issues."

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.