title lines
biografie van

Dymfna De Leeuw

Oorspronkelijk opgeleid als maatschappelijk werkster en master Criminologie. Daarna volgde ze o.a. de vierjarige opleiding tot Trainer Emotioneel Lichaamswerk ®op Centrum Venwoude (NL) en de opleiding Energetic Integration (lichaamsgerichte psychotherapie) bij Bodymind Opleidingen (NL).

Ze heeft sinds vele jaren een eigen praktijk in Emotioneel Lichaamswerk®. Als maatschappelijk werkster deed ze ervaring op binnen de drughulpverlening, crisisopvang en justitie en werkte gedurende 15 jaar als gezinsbegeleidster in de bijzondere jeugdzorg. Momenteel werkt ze ook deeltijds als praktijklector in de opleiding sociaal werk aan de UCLL te Leuven.

Mensen ondersteunen in hun zoektocht naar een bewuster leven en het (her)ontdekken van hun kracht en levenslust is de rode draad doorheen haar loopbaan. In haar groepen biedt ze een veilige bedding zodat ieder op zijn eigen manier en eigen tempo mag groeien.

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.