title lines
biografie van

Ellis Tryssesoone

Ellis Tryssesoone, met een achtergrond als psycholoog, seksuoloog, trainer, en consultant, heeft een rijke expertise opgebouwd in het begeleiden van individuen en groepen op hun weg naar mentaal welzijn. 

Als psycholoog/seksuoloog streeft ze naar een niet-oordelende houding en past ze zich aan het tempo van haar cliënten aan. Haar passie ligt in het verzorgen van trainingen die zich richten op diverse aspecten van mentaal welzijn.

Met een missie om mentaal welzijn overal bespreekbaar te maken, benadrukt Ellis dat dit een constante rode draad is doorheen ons leven. Haar overtuiging dat mentaal welzijn nooit op reis gaat en daarom goed verzorgd moet worden, weerspiegelt zich in haar toewijding aan het bevorderen van positieve geestelijke gezondheid.

Bovendien draagt Ellis bij aan de ontwikkeling van op maat gemaakte trainingen, waarbij ze haar vaardigheden inzet om programma's te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van individuen en groepen.

 

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.