title lines
biografie van

Karl Meyvis

Karl is opgeleid als maatschappelijk werker. Daarna volgde hij ook de opleidingen “Gestalttherapie” (IVC) en “Counseling in groepen en organisaties” (KUL en Uhasselt). Hij vulde het eigen leertraject aan met meerdere kortdurende opleidingen: oplossingsgericht werken, verbindend communiceren, kwaliteit op het werk.

Karl heeft 8 jaar gewerkt bij Outward Bound Leuven © , waar hij bedrijfsgroepen begeleidde bij teamontwikkeling en leiderschap. De interne werking van een bedrijf/organisatie is hem niet vreemd: hij ondersteunde 5 jaar de rekruterings- en opleidingsdienst van Groep ADMB (het huidige Liantis). Sinds 2000 is hij actief als zelfstandig trainer/coach/consultant voor diverse organisaties, zowel in de publieke als de prive-sector. Thema’s als leidinggeven, coachen, teamwerk en klantgerichtheid maken deel uit van z’n dagelijkse praktijk.

Ervaringsgericht, betrokken, resultaatgericht, verbindend en hands-on: het  zijn “grote woorden”, maar ze kenmerken wel de manier van werken van Karl.

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.