title lines
biografie van

Katrien Bockelandt

Katrien is opgeleid als orthopedagoge aan de hogeschool Vives, criminologe (Universiteit Gent / Universiteit Amsterdam – specialisatie Jeugdrecht) en geaggregeerde in de politieke en sociale wetenschappen.

Tijdens en na haar studies had zij een bijzondere aandacht voor de positie van het kind en de jongere binnen het jeugdbeschermingsrecht.

Tijdens haar loopbaan in het onderwijs (1988-2017) was zij verantwoordelijk voor de pedagogische vakken binnen de opleiding Jeugd- en gehandicaptenzorg (opvoeders) en de module Zorg voor Zorgenden binnen de Arteveldehogeschool (verpleegkundigen).

Als vormingswerker was zij jarenlang verbonden aan VZW Mentor en Viac.

Zij volgde tijdens haar loopbaan een vierjarige gestaltopleiding aan het IVC te Kortrijk en jaaropleidingen Psychodrama (Centrum voor Psychodrama en Psychotherapie - Pittem), Familie-opstellingen (Bert Hellinger Instituut – Groningen), Supervisor (Balans - Gent) en Contextueel therapeut.

Katrien is sinds 2008 als bestuurder verbonden aan het opleidingscentrum waar zij in 2020 aangesteld werd als algemeen directeur.

 

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.