title lines
biografie van

Lieven Vanlangenaeker

Lieven Vanlangenaeker (°23/09/1967), is opgeleid als verpleegkundige, als licentiaat in de medische wetenschappen en het ziekenhuisbeleid en geaggregeerde voor het hoger onderwijs. Lieven vervolledigde de Gestalttherapie opleiding aan de Faculteit voor Mens en Samenleving (Turnhout) en opleiding tot organisatieopsteller (HRD Academy). Daarvoor volgde hij opleidingen ACT, familieopstellingen, en EMDR.

Lieven werkt sinds 1996 als lector in de PXL (Hasselt) in de opleiding Banaba Zorgmanagement. Daarnaast werkt hij als psychotherapeut in een zelfstandige praktijk en sinds 2017 als Coördinerend HRBP voor de Vlaamse Overheid (AgO, Brussel). Hij is eveneens trainer, coach en consultant in de VOF Gewaarzijn . Hij heeft al diverse bestuursfuncties opgenomen, o.a. in de NVAGT en de VBEGP en in het IVC.
Zijn voornaamste drijfveer is om mensen in beweging te krijgen.

NVAGT/EAGT erkend gestalttherapeut.

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.