title lines
biografie van

Niki Vervaeke

Niki Vervaeke is opgeleid als licentiate in de politieke wetenschappen, internationale betrekkingen. Daarnaast volgde zij een eenmalige kandidatuur moraalwetenschappen. Tijdens haar loopbaan volgde ze een driejarige counselor opleiding en meerdere kortdurende opleidingen rond focussen, transactionele analyse, burn-out en bore-out, werken met mensen met beperking, projectmanagement, performantiemanagement, etc.

Vanuit haar opleiding tot counselor, haar vrijwilligerswerk bij het Namasté huis, de basisopleiding bemiddeling en blijvende leerhonger versterkte ze haar passie voor verbindende communicatie en conflicthantering. Ze heeft o.a. meerdere jaren als externe ombudsvrouw in de geestelijke gezondheidszorg op de teller en combineerde die job de laatste jaren met freelance trainer, coach en counselor.

In haar loopbaan combineerde ze steeds haar liefde voor leren met werken voor en met mensen.

Binnen het IVC is Niki werkzaam als trainer binnen bedrijven en organisaties in zowel het Nederlands, Frans en het Engels. Ook werkt ze mee aan de opleiding experiëntiële gestalt counselor.

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.