title lines
biografie van

Peter Tollenaar

Peter is opgeleid als Human Resources Manager en werkt al 25 jaar in de gezondheidszorg. Een sector waar relaties, wederzijds respect en gezien en gehoord worden centraal staan. Hij heeft gewerkt in diverse operationele rollen waaronder die van docent bij- en nascholingen en teamleider trainingscentrum.

Vanuit werkelijke interesse naar de mens en zijn achterliggende drijfveren volgde Peter o.a. de Voortgezette Training voor Leidinggevende, de op de gestaltvisie gebaseerde eenjarige coaching opleiding en diverse bijscholingen (groepsdynamica, verbindende communicatie). De kennis die hij op deze manier gekregen heeft zet hij dagelijks in binnen zijn werkgebied als HR-functionaris. Door werkelijk geïnteresseerd te zijn in wat mensen bezig houdt ontstaan “echte verbindende” relaties tussen mensen en de organisaties waar ze werken.

Peter is freelance trainer voor het IVC.

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.