title lines
biografie van

Veerle Meurs

Veerle Meurs (°70) is filosoof, coach en gestalttherapeut en heeft al 25 jaar een bloeiende praktijk in Mechelen: www.brio.works. Ze vertrekt in haar werk bij wat er leeft en zet deze levende en energiedragende thema’s in als hefboom om mee aan de slag te gaan. De sleutel tot heelheid en duurzame groei ligt voor haar in het betrokken afstemmen op de mogelijkheden die in pijn en conflict verborgen liggen.

Veerle studeerde Wijsbegeerte gevolgd door Familiale en Seksuologische Wetenschappen aan de KUL. Onlangs behaalde ze aan de VUB een postgraduaat aan de School of Thinking. Ze is opgeleid, en is zelf ook opleider, in de gestaltpsychotherapie en verdiepte zich verder grondig in Systemisch Werken, Generatief Leiderschap en Inspirerend Coachen. Ze ondersteunt teams rond leiderschap, samenwerken, communicatie en veerkracht binnen zeer diverse sectoren en publiceerde rond trauma, conflict en emergente processen. Naast haar privé-praktijk heeft Veerle ook ervaring als leidinggevende en projectmanager.

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.