title lines
biografie van

Wendy Paesen

Wendy is afgestudeerd als bachelor Maatschappelijk Assistent. Haar eerste werkervaring deed ze op in verschillende opvangcentra.

Ondertussen werkt ze bijna 20 jaar als drughulpverlener/psychotherapeut in een therapeutische gemeenschap voor mensen met afhankelijkheidsproblemen. Hier specialiseerde ze zich tot drughulpverlener en behaalde daarna het diploma van Pedagogische bekwaamheid (lerarenopleiding). 

Vervolgens volgde ze de vierjarige opleiding gestaltpsychotherapie aan het IVC te Kortrijk. Zowel individuele- als groepstherapie behoren intussen tot haar vakgebied en haar therapeutische benadering wordt aangevuld met o.a.: mindfulness, contextueel werken en hartcoherentie.

De laatste jaren verdiepte ze zich in traumaverwerking, behaalde ze het diploma tot EMDR Practitioner en volgde ze een langdurige opleiding tot ademcoach.

Wendy werkt tevens parttime vanuit haar thuispraktijk De Wending in Bree.

Doordat traumawerk hand in hand gaat met ademwerk omdat trauma's een directe invloed hebben op de ademhaling en het zenuwstelsel heeft ze de opleiding tot ademcoach en de gespecialiseerde module Adem en Trauma gevolgd.

NVAGT/EAGT erkend

 

 

Solliciteer spontaan 

Wil je deel uitmaken van het IVC netwerk en wil je mensen helpen ontplooien in hun proces naar groei en zelfrealisatie? Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieus team? Solliciteer dan spontaan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.